pony en paardrijlessen voor jong en oud

U kunt uw paard of pony met een gerust hart bij ons op de manege stallen. Wij werken al jaren met paarden.

Zelf hebben wij enkele prive paarden die wij gebruiken voor de springsport, en jaarlijks staat er een veulentje in een van onze stallen.

Hobby en werk hebben wij goed kunnen combineren.

 

Uw paard wordt dagelijks voorzien van biks, hooi en een schone stal. Gebruik van de rijbakken en spoelplaats zijn in begrepen.

 

Weidegang is mogelijk.Onze pensionpaarden staan met vaste koppels in het land. De koppels worden met zorg uitgezocht en indien nodig kan het land opgesplitst worden.

Tijdens de maanden mei t/m oktober( wintertijd) wordt uw paard doordeweeks naar buiten gebracht en weer binnen gehaald, in het weekend brengen wij ze naar buiten maar moet u als klant,uw paard zelf binnen zetten. Dit wordt vaak in overleg met andere pensionklanten geregeld. Tijdens vakantie nemen wij die taak op ons.

Gedurende wintermaanden kunnen wij de paarden naar buiten brengen, maar vanwege de lessen die wij in de middag geven is het onmogelijk om de paarden voor het donker binnen te halen. Hier moet in overleg met andere pensionklanten duidelijke afspraken over gemaakt worden. Gelukkig komen we daar altijd uit.

In de maand april moet het land 2a3 weken dicht ivm bemesting. Er kan dan gebruik gemaakt worden van de paddocks.